• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçit Engellilere Tekerlekli Sandalye

Mardin’in Dargeçit ilçesinde Devlet Hastanesi tarafından ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtıldı.
2012-04-29, 11:47:19
Okunma: 33031
1 Yorum
resim

Dargeçit'te, engellilerin sosyal hayata katılımını saÄŸlamaya yönelik akülü sandalye dağıtımı devam ediyor. Engelli vatandaÅŸlara tek tek ulaÅŸmaya çalışan Dargeçit Devlet Hastanesi Müdürü Ä°smail Gün, "Bu tekerlekli sandalyeler Gaziantep'ten Dargeçit SaÄŸlık DerneÄŸi adına gönderilmiÅŸ ve ÅŸu ana kadar birçok engelli vatandaÅŸa sandalye dağıttık. Öncellikle hedefimiz tekerlekli sandalyeye bağımlı engelliler ve bu engellilerin dört duvar arasında sorunlarıyla baÅŸ baÅŸa kalmamasıdır. Ä°lçemizde tespit ettiÄŸimiz

engelli vatandaÅŸlarımıza tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyoruz. Bu tekerlekli araçlarla bir engelli, kimsenin desteÄŸini almadan rahatlıkla ÅŸehir merkezinde dolaÅŸabilir. Bu sayede tekerlekli sandalyeye mahkum bu engellilerin az da olsa buhran ve bunalımlarından uzaklaÅŸabileceklerini ümit ediyoruz. Ayrıca toplumumuzun kaynaÅŸması ve bir araya gelebilmesi için hepimiz engellilerimize hizmet anlamında onları evden çıkarmak, toplumla baÄŸdaÅŸtırmak, hayata baÄŸlamak, üretken hale getirmek adına çalışmalar

yapmalıyız" dedi.

Annesine tekerlekli sandalye verilen Ömer DaÄŸ ise, "Allah Dargeçit Devlet Hastane Müdürümüz Ä°smail Gün'den razı olsun. Annem ÅŸimdiye kadar dışarı çıkamıyor, sürekli yataÄŸa baÄŸlı bir ÅŸekilde yatıyordu. Annem bundan sonra Allah'ın ve müdürümüzün sayesinde yataÄŸa baÄŸlı kalmadan dışarı çıkıp hava alacak" diyerek sevincini dile getirdi.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°

1 Adet yorum yapıldı.

suç duyurusu
2013-03-17, 21:47:19, 94.122.140.47
dargeçitli;
cumhuriyet savcılarını 'riyakarlık' başlıklı yorumun içeriğinde bulunan iftira, hakaret, halkı kin ve nefrete yönelten, içerikli cümleler için kamu adına göreve davet ediyorum. suç duyurusudur.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri